Great Ethiopian Run

Van 11 tot 20 november hebben Jacqueline, Marieke en John een bezoek gebracht aan Ethopië.
Naast onze deelname aan de Great Ethiopian Run hebben we deze week ook de kinderen en projecten bezocht in Addis Abeba die door Kebebush worden gesteund.
Zo bezochten we onder andere Betty. Zij is 18 jaar en heeft na meerdere operaties voor een tumor achter haar ogen een zware periode achter de rug. Onlangs heeft Kebebush een toezegging ontvangen van 2helpchildren voor de sponsoring van haar opleiding. Woensdag waren we bij Betty en haar moeder thuis om het goede nieuws te vertellen.
Evenals Betty wordt ook Natnaël gesponsord dankzij sponsering van 2helpchildren. We hebben Natnaël ontmoet en hij is erg dankbaar dat hij deze mogelijkheid krijgt. Natnaël is alleen, woont bij zijn tante maar heeft geen ouders, broers of zussen. Hij is erg serieus en gedreven om aan een goede toekomst te werken zodat hij dan voor zijn tante kan zorgen.
Ook bezochten we de kinderen van de Laftoschool in één van de armste wijken van Addis Abeba. Dankzij de trouwe steun van donateurs en fondsen worden zij namens Kebebush dagelijks voorzien van ontbijt en lunch.
En we bezochten de straat- en weeskinderen die worden opgevangen en verzorgd in Huize Kebebush. Met de bijdragen van donateurs en fondsen krijgen zij de verzorging die ze nodig hebben en kunnen zij naar school.
Zondag 17 november was het zover, onze deelname aan de Great Ethiopian Run. Het is een fantastisch evenement, één groot feest maken de mensen ervan. We hebben ons voor deze deelname laten sponseren. Het uiteindelijke bedrag was 2500,- Euro. Iedereen bedankt voor de sponsoring voor onze deelname aan de Great Ethiopian Run waarmee deze kinderen worden gesteund.

Comments are closed.