Great Ethiopian Run

Van 11 november tot 20 november 2019 vertoeven wij, John Pijpers, Marieke Kroon en Jacqueline Stuifbergen, in Ethiopië. Op 17 november doen wij mee met de Great Ethiopian Run in Addis Abeba. Dit is het grootste hardloopevenement van Afrika georganiseerd door o.a. Haile Gebrselassie, Het gaat slechts om 10 km maar wel op +/- 2.500m hoogte! De run is met meer dan 40.000 deelnemers één groot volksfeest.

Wij zoeken hiervoor zoveel mogelijk sponsors om geld in te zamelen voor de kinderen die door Stichting Kebebush worden ondersteund.

Kebebush biedt steun aan wees- en straatkinderen in Addis Abeba. Dankzij de giften van sponsors en donateurs verblijven er 5 kinderen in het opvanghuis van Kebebush en worden er zo’n 20 kinderen dagelijks voorzien van een ontbijt en lunch op een basisschool in de Lafto-wijk; één van de armste wijken van de stad.

Wie o wie wil ons sponsoren voor dit goede doel en volgt ons naar de finish??

Doneren kan simpel en snel via de link //kebebush.nl/doneren/. Donaties zijn ook welkom op rekeningnummer: NL73RABO0172015049 t.n.v. St. Kebebush Hillegom onder vermelding van “Great Run”, maar mag ook via John, Marieke of Jacqueline. Wij zorgen dan dat het op de goede plek terecht komt.

Kebebush heeft de ANBI status. Hierdoor zijn uw donaties voor de belasting aftrekbaar!

Tijdens onze reis bezoeken we ook kinderen die vanuit Stichting Kebebush gesteund worden. Misschien onnodig te vermelden maar we doen het toch even, we reizen en verblijven op eigen kosten in Ethiopie :-).

HELP JE ONS MEE OM MET ZOVEEL MOGELIJK SPONSORGELD DE FINISH TE HALEN? DONEER DAN NU VIA
//kebebush.nl/doneren/

Comments are closed.