Help Ons Helpen!

Door middel van scholing en dagelijkse verzorging van kinderen zorgen wij ervoor dat zij een betere toekomst krijgen. Het is algemeen bekend dat de basis van een betere toekomst scholing is. Want zonder scholing is de kans om in de armoede te belanden erg groot. Hiermee neemt ook de levensverwachting af. Wij willen daarom onze kinderen (en uiteindelijk hun kinderen) helpen aan een betere toekomst.

U kunt ons daarbij helpen!

Helpen kan op verschillende manieren. Je kunt je aanmelden als donateur, maar je zou ook een actie op poten kunnen zetten om geld in te zamelen. Er zijn al verschillende evenementen georganiseerd die een mooi bedrag hebben opgeleverd, denk daarbij bijvoorbeeld aan een benefiet concert, een voetbaltoernooi, sponsorlopen, Marktplaats verkopen, rommelmarkten of een spontane individuele actie. Heb je een goed idee of zin om zelf iets te organiseren? Laat het ons weten!

ANBI

Word donateur!

Iedere donatie is welkom! Of dat nu gaat om een eenmalig bedrag of een maandelijkse financiële ondersteuning. U kunt uw bijdragen overmaken op ons rekeningnummer: NL 73 RABO 0172 015049 of maak gebruik van de speciale donatie pagina op de website.

Namens onszelf, maar vooral namens onze kinderen in Ethiopië: Heel erg bedankt!