Nieuwe Website Online

Na bijna een jaar online afwezig te zijn geweest zijn we eindelijk weer terug, en hoe. Na een lange tijd hard werken en veel overleg is vandaag de dag aangebroken dat onze volledig vernieuwde website voor iedereen te bewonderen is.

We hebben uiteraard niet alleen aan het grafische aspect gedacht maar ook aan de nieuwe AVG wetgeving voldoet onze site volledig. Tevens hebben we gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog beter te zorgen voor uw en onze veiligheid, we hebben de verbinding beveiligd via een SSL certificaat, hierdoor wordt al het verkeer tussen uw device en onze server gecodeerd en is deze dus niet te gebruiken door eventuele “inbrekers”.

Maar het grafische aspect heeft uiteraard ook de nodige aandacht gekregen. Zo is de website logischer ingedeeld waardoor u makkelijker informatie kunt zoeken. Ook is er een aparte pagina ontworpen waar alle nieuwsberichten verschijnen, hierdoor blijft u nog beter op de hoogte van al onze activiteiten. En mocht u echt geen genoeg kunnen krijgen van al onze informatie dan kunt u zich vanaf vandaag aanmelden voor onze nieuwsbrief. Wees gerust ook hier houden we rekening met uw mailbox, wij versturen namelijk alleen een bericht als er echt iets te melden valt.

Wij zijn in ieder geval erg tevreden over het resultaat, maar mocht u toch nog iets tegenkomen wat niet volledig werkt of naar uw mening makkelijker kan dan staan we uiteraard open voor suggesties.

Comments are closed.